PA ŠTA JE SAD? Nova učesnica Zadruge 5 otkriva da li je MUŠKO! Starleta priznala da je u vezi sa oženjenim biznismenom iz Beograda…

0

Najveću pažnju u javnosti je izazvala takmičarka rijaliti programa “Zadruga”, Deniz Dejm, o kojoj se već danima priča. Neposredno prije ulaska je otkrila nepoznate detalje o kojima će uveliko pričati u Zadruzi 5. Također je otkrila da je imala i mnogo švalera širom svijeta, ali i jendog u Beogradu i to oženjenog!

“U Bogradu imam jednog stvarno velikog švalera. Ne smijem da ga imenujem, zato što je on zauzet”- otkrila je Deniz, pa progovorila i o spekuacijama o njenom polu. “Istinu ćeo vidjeti u Zadruzi”- rekla je ona, te dodala da se istina može vidjeti na njenom profilu na mreži za odrasle, gdje ona postavlja razne snimke.

Janjuš je oduševljen tobom, ispred svih novinara te zvao na video poziv. Jesi li stupila u kontakt sa njim i da li ćes smjeti to od Maje Marinković? “Zašto ne bih smjela? Koliko znam, njih dvoje su završena priča, tako da ja mogu ući u vezu i sa njim i sa Majom, ako to želim”- rekla je Deniz.

Preporučujemo