PA NJIH DVOJE BAŠ ZAFRKAVAJU CIJELU SRBIJU: Isplivala prepiska Tanje Savić i njenog muža- Da li je pjevačica svo vrijeme LAGALA CIJELU SRBIJU (FOTO)

0

Čitavu  ovu godinu jedna od glavnih tema kada je estrada u pitanju je slučaj pjevačice Tanje Svić i njene svađe  sa mužem koji joj, kako je ona svo vrijeme govorila, nije dozvoljavao da se čuje sa njenim sinovima, koje je on odveo u Australiju, kako je ona rekla, bez njenog znanja i bez dozvole. Ali svakoga dana se pojavljuju neke nove informacije u vezi tog slučaja i čini se da nije sve baš tako kako je Tanja pokušavala da predstavi. Čini se da pjevačica pokušava da izgladi svoje odnose sa svojim još uvijek zakonitim mužem Dušanom Jovančevićem, a on je njenu ljubaznost opet iskoristio, pa je u javnost plasirao priču kako je njihova svađa svo vrijeme bila najobičnija farsa

Međutim, Tanja je izjavila da se sa mužem pomirila isključivo zbog sinova Maksima i Đorđa, dok Dušan tvrdi da je njihovo pomirenje nastalo zbog snažnih osjećanja koje oni gaje jedno prema drugome. Pa je tako Dušan u javnost pustio njihove neke prepiske u kojoj pjevačica izjavljuje kako se kaje zbog svega, a to je podiglo zaista veliku prašinu,a jedna od prepiski je išla na ovaj način:

“Znaj da te puno volim i da mi nedostaješ. Ma bre, kaži mi s kim si stalno na vezi. Skrinšotuj mi ekran. Opet si na mreži. Neprekidno. Pa ja bih voljela najviše od svega da kad se probudim jednog dana budete tu. I sanjam taj dan”, stoji u poruci koju je poslala tanja.

“Jesi li još uvijk zaljubljena u mene?”, pitao je Dušan.

“Uff, kad bih samo mogla da vratim vrijeme i da se ovo nije dogodilo”, odgovorila je pjevačica.

“Šta bi promijenila? Reci mi, molim te”.

“Teško mi je jako zbog svega. I žao”, priznala je na kraju Tanja u njihovoj navodnoj prepisci koju je objavio Dušan iz ko zna kojih razloga

 

 

Preporučujemo