PA NEMAJU VEZE JEDNA SA DRUGOM! Po prvi puta isplivala Brenina slika sa majkom Ifetom… EVO zašto je krila celo vreme!

0

Lepa Brena je pre par dana napokon prodala porodičnu kuću koju je imala u Brčkom, a kako su komšije izjavile ona tamo nije skoro nikada dolazila, i imale su osećaj da se stidi Brčkog, a njih skoro nikada da nije pozdravljala kada bi dolazila kod majke ili tetki koje još uvek žive u Brčkom. 

Lepa Brena se puno fokusirala na luksuz i milione koji se uvek dovedu u vezu sa njom, jer je prodala Grand nedavno za 15 miliona evra, a bahati se sa svojom luksuznom jahtom koju je platila skoro 6 miliona evra, a koja je verovali ili ne duga čak 30 metara. 

Ono što nikada nije pokazivala u javnosti i na svom Instagram profilu jeste njeno rodno mesto, kao i njeni roditelji i braća i sestre. brat joj se čak pojavio u muzičkom takmičenju “Nikad niej kasno”, a mnoge osobe su tek tada saznali da je on rođeni brat popularne Lepe Brene. 

Sada je ipak odlučila malo da promeni ploču, te je postavila svoju sliku svoje majke i sebe. “Estradni muzički vremeplov” je ime stranice koja je izbacila ovu gotku koja je sudeći po odeći nastala početkom 90 ih godina prošloga veka. Da li Brena liči na majku Ifetu? Pišite nam u komentarima vaša mišljenja…

Preporučujemo