PA NA ŠTA OVO LIČIŠ, KAKO TE NIJE STID?! Slika Milice Pavlović BEZ ŠMINKE ZGADILA REGIJU… Tek da joj vidite usne, UMREĆETE OD SMEHA! (FOTO)

0

Milica Pavlović je kao što većina ljudi na balkanu, mikrofon bar na kratko zamenila sa glumom, jer će se pojaviti u mini seriji “Pevačica2. Serija je rađena prema liku i delu pokojne pecačice Jelene Marjanović, a Milica glumi nju, samo pod drugim imenom i prezimenom.

To je serija koja je rađena po istinitom događaju, odnosno njime je inspirirana, a kao što je idejni mislilac serije izjavio za srpske medije, ona prati lik i delo talentovane pevačice, koja je u stvari jelena Marjanović, a pomislila je da je Milica idealna baš za ovu ulogu. Ova serija dobila je mnogo pažnje, a tek je u fazi snimanja, jedni misle da je ideja više nego sjajna, dok imamo i onih koji su pomislili da je ovo samo način da se zarade pare na osnovu žene koja je nesretno izgubila život.

Glavna uloga, odnosno Milica Pavlović je devojka koju svi naprosto vole i koja na sceni vlada nekom harizmom i šarmom, a telo joj je kao u boginje.

Kaže da na sebi nije imala niti jednu jedinu estetsku korekciju , osim što je nos operisala zbog zdravstvenih razloga. Nedavno je proslavila svoj 30. rođendan, na koji su dpšli mnogi poznati sa naše estrade, a ona je tako objavila i fotku bez trunke šminke, a na vama je da je ocenite kako uopšte Milica izgleda? Pišite nam vaša mišljenja u komentarima…

Preporučujemo