PA KAKO TE STID NIJE? Ona je ČAK 20 godina mlađa od voditelja: EVO kako izgleda SUPRUGA glumca Dragana Marinkovića Mace.. (FOTO)

0

U današnje vreme nikako ne treba da nas čudi, što se mlade devojke lepe za puno starije muškarce, ali koji ssu jako dobro finansijski situirani. Jedan od najboljih primera, a o kojem govorimo baš danas jeste onaj gde je poznati BH glumac Dragan Marinković maca oženio skoro 20 godina mlađu devojku. 

On je iza sebe imao već 2 propala braka, iz kojeg ima i decu,a toliko se razočarao u žene, da se pre par godina u jednoj prilici i zarekao da se nikada više neće oženiti. Međutim, sasvim slučajno je jedne prilike upoznao frizerku koja se zove Jelena, i jednostavno nije mogao da odoli njenoj lepoti i šarmu. “Jovana draganova” je njen profil na Instagramu, a kada ga malo prelistate videćete zašto je izgubio glavu za njom. Ono što je krasi jeste jako veliki broj tetovaža, kojih ima preko 35 na svome telu. Sa njom ima dvoje dece, i deluju jako zaljubljeno. Vaša mišljenja?

Preporučujemo