PA GDJE BAŠ NJU NAĐE?- Šuška se da je Princ Vilijam prevario Kejt Midlon sa NJOM! OTKRIVENA ISTINA! AUUU (FOTO)

0

Prije je nekako bilo i normalno da članovi kraljevske porodice, posebno oni muški, imaju neku ljubavnicu sa strane ili više njih, ali tu su se stvari promijenile, pa se bračna prevara u kraljevskoj porodici sada u javnosti vidi kao veliki skandal. Jedan od najvećih skandala o kojem su mediji u Engleskoj pisali prošle godine je taj da je princ Vilijam prevario svoju suprugu Kejt Midlton sa njegovom velikom prijateljicom markizom od Kolmondelia, 36-godišnjom bivšom manekenkom Rouz Hanburi. Anđela Molard koja je ekspert za kraljevsku porodicu otkrila je ima li bar malo istine u toj priči:

„Pojavila su se razna nagađanja kako se Vilijam zbližio s Rouz malo previše i kako joj je Kejt zbog toga naredila da se skloni iz njihovih života’. Možemo li u to vjerovati? Meni se čini da su njih dvoje bili samo dobri prijatelji i super su se slagali. Mislim da Vilijam nije osoba koja bi svoj brak ili monarhiju dovela u opasnost . Sama činjenica da je ta priča objavljena pre skoro godinu dana, i da nakon toga nismo dalje čuli ništa u vezi sa Vilijamovom navodnom prevarom, meni dovoljno govori’,– ali je dodala da ni Vilijamu ni Kejt nije bilo lako kada se ta vijest pojavila u medijima, te je još otkrila:

‘Bilo im je vrlo napeto i stresno, pogotovo zato što je to jedini skandal koji se vezao uz njih dvoje’. Oni su vrlo bliski kao par i porodica. Mislim da tu nije bilo pravog ‘štofa’ i prevare, ali ne treba puno da drugi u redu za kraljevsku krunu dospe na naslovnice’– Podsjećanja radi, o ovom kraljevskom paru su se mediji opet raspisali pred samu Novu godinu, a tada su novinari primijetili da na svojoj turneji po Engleskoj i Škotskoj kraljičinim vozom par spava u odvojenim krevetima, pa se odmah počelo sumnajti da postoje neki problemi među njima

 

 

 

Preporučujemo