PA GDE BAŠ NJEGA NAĐE?! Posle razvoda Sanja Marinković pokazala prvu javnu ljubav i EVO ČIME SE BAVI NOVI BIZNISMEN!

0

Sanja Marinković je poznata srpska voditeljica koja je u poslednjih godinu dana preživela pravu kalvariju od života. Svakako najveći udaac za nju u emotivnom smislu bio je razvod od supruga Aleksandra Uhrinom, sa kojim poznata voditeljka ima i dete. Toliko ju je slomilo sve to, da je smršala i to poprilično, a napravila je pauzu i u voditeljskom poslu. 

Prvo je dala sebi oduška nakon razvoda, te je otputovala za Dubai na 10 dana, a tek tada su se fanovi zabrinuli kada su videli njenu novu liniju. Nakon toga se vratila u Srbiju, te je nastavila sa novim serijalom svojih emisija, a pre par dana se opet počastila sa odmorom u Turskoj, kada je izazvala bes žena, jer je slikala neku malo deblju turkinju, a ispod je postavila ironičan komentar. 

Sada je napokon odlučila da pokaže karte, i da svima kaže da je napokon zaljubljena do ušiju. ada je postavila stori, na kojem je napisala da je ljubav svuda oko nas i sve što nam treba zapravo. Kako saznaju srpski mediji, Sanjin dečko je Dušan Petrović, imućni bankar i ovi golupčići uživaju u ljubavi, što se može videti i po samim slikama njih dvoje.

Podsetimo, Sanja sa bivšim suprugom Aleksandrom Uhrinom ima sina Strahinju, a kada su u javnost isplivale informacije o njihovom razvodu, ona je bila više nego konkretna, te je rekla:””Oduvek sam verovala da je rastanak lek kada ljubav počne da bledi, a ne brak i da svako od nas ima pravo da zavrti novi krug ljubavi. Jako volim svoj mir, tako da je razlaz bila najbolja opcija za mene”.

Preporučujemo