Novo Zdravlje

PA DA LI JE MOGUĆE? OVAJ snimak Srbiji OTVORIO OČI vezano za zaštitne maske: Svi ga dele, a krije OGROMNU ISTINU!

Svi vrlo dobro znamo da je od početka pandemije sa korona virusom, prva i osnovna stvar koja se forsirala jeste zaštitna maska. Njihove cijene prije same pandemije su bile između 0,10 i 0,50 eura, da bi samo za par dana one jednostavno nestale sa polica i prodavale se po 10 ili 20 puta većim cijenama. 

Dosta je priča koje su usko povezane sa zaštitnim maskama.. Znamo vrlo dobro da je i oko same korona dosta peripetija, a jedna je i ta koja je izašla prije 10 ak dana kako je zaštitna maska povezana sa svim i svačim. Kao, tjeraju nas da je nosimo jer žele da nas prate, gdje smo i šta radimo. Bilo je riječi i o čipovanju, kao i to da je plastika koja čuva masku na ljdskom licu u stvari 5 G antena, koja šalje signale do nekih centara u svijetu.

Dosta ljudi se počelo šaliti na temu maske koja nas čuva od covida 19, a jedna koja je izašla jučer je nasmijala ne samo balkan nego i cijeli svijet. Neimenovani autor je rasjekao zaštitnu masku, izvadio plastičnu cjevčicu koja čuva masku, a onda je iz nje počeo vaditi sve i svašta. 

Tu su bili mini otpornici, bušilice, male matične ploče, 2 mobitela, kašika za obuvanje obuće, električna bušilica kao brdo drugih stvari koje nama šanse da stanu u samu zaštitnu masku. Mora se priznati da se treba skinuti kapa za kreativnost, jer kada pogledate video snimak sve će vam biti jasno. Da li vi nosite zaštitne maske, i vjerujete li da vas one stvarno mogu tolio zaštiti?

Oglasi – Advertisement