OŽENIO SE MIKI ĐURIČIĆ! Ovo je majka njegove ćerke: Žena je nastavnica u školi, TEK TELO DA VIDITE… Auuu Miki! (FOTO)

0

Jedan od najpoznatijih rijaliti igrača, a koji nam dolazi iz običnog naroda je popularni pčelar Miki Đuričić, kojeg ljudi itekako vole videti u Zadrugi. Čovek koji je pravi seljak, od glave do pete, nikada sebi ne da pardona, a u anale rijaliti programa, ušao je pre par sezona kada je pred kamerama imao pravi se ksualni odnos sa tadašnjom partnerkom, a nissu se uopšte prekrivali čaršafima. 

Tako da je sve bilo crno i belo, a osim toga 2 sezone za redom je ispadao jer je udarao svoje suparnike, a u poslednjem izdanju Zadruge je ispao jer je naseo na provokacije Lepog Miće kojeg je uredno nokautirao. Zaradio je automatssku diskvalifikaciju, a kasnije molio Željka Mitrovića da ga vrati unutra, jer mora zaraditi za ćerku, ali produkcija jednostavno nije imala milosti. 

Nakon toga ga je ekipa paparaco lova posetila u selu, usnimili su njegovu ćerku u kolicima, ali nastavnicu koja mu je rodila dete još uvek niko nije video. Danas je ipak rekao sudbonosno DA, a mediji su jedva dočekali da vide kako izgleda žena, koju on konstantno ukiva u zvezde. Ona se zove Dunja i u subotu u 12 sati, i službeno venčali. 

Celo slavlje je održano u jednom beogradskom restoranu, gde je i Miki Đuričić definitivno rekao da ulazi u Zadrugu 5, koja treba da starta za par dana. Kako vama izgleda Dunja?

Preporučujemo