Novo

Oženio sam ženu za koju moji roditelji nisu bili za: Stvar je potpuno izmakla kontroli jednog petka kad sam se vratio sa posla!

Oženio sam se protiv volje mojih roditelja, tačnije, protiv volje moje majke.

Uporno mi je govorila da je moja supruga najveća greška i da će me kad tak skupo koštati. Evo sada smo u braku skoro pet godina, i ja se naprosto divim svojoj supruzi kako je ona još uvijek sa mnom.

Ona svakodnevno trpi svakakve uvrede od moje majke i ono što ona izdrži je za mene čini superženom, bukvalno.

Nikad, ni u jednom trenutku joj nije uputila ni jednu ružnu riječ. Kada smo prošle godine dobili kćerkicu, tada su stvari postale samo još gore.

Naime, ono što se je bio glavni razlog jeste da je moja majka bila ubijeđena da sam ja sterilan i da ne mogu imate dijece, tako da kćerka koju imam, po njoj, nije moja.

Ali da budem iskren, od tolikog ponavljanja, jedan dio mene je počeo da sumnja u to. U petak sam se ranije vratio sa posla, a kada sam ušao u kuću vidio sam suprugu kako plače u dnevnoj sobi, a na tijelu su joj bile ogrebotine.

Ona od jecanja nije mogla da izgovori, tako da nisam mogao ni znati šta se desilo. Ali, kada se malo smirila, rekla mi je da ju je napala moja majka i da ju je pretukla.

Bio sam bijesan te sam se popeo na sprat i kada sam mamu pitao zbog čega je to napravila, rekla mi je da ju je neko morao naučiti pameti. Pored toga, rekla je da je vidjela suprugu da se dopisuje sa nekim i da je zbog toga izudarala. Kada sam to čuo, nisam više mogao da izdržim. Spakovali smo osnove stvari i napustili smo tu kuću. Sve što sam stekao ostavio sam iza sebe, ali nisam mogao da više da živim u takvom toksičnom okruženju.

Oglasi – Advertisement