Oženio je 17 godina MLAĐU DOKTORKU! EVO na šta liči Vojina žena, mnogi misle da mu je ćer…

0

Kada god gledate Zvezzde Granda, uvek su u fokusu članovi žirija, koji su tu da donesu pravi sud, ali isto tako da zabave publiku sa svojim prepirkama, ali i malim dramama koje su vešto unapred izrežirane. Narod se svakako “primi” na takvu vrstu fajta, ii odmah je gledanost na vrhuncu kao što je slučaj u poslednjih 10 godina. 

Međutim, i iza bine uvek imamo dešavanja, a bekstejdž je uvek i više nego zanimljiv, jer u toku jednog nastupa, uvek članovi rodbine, ili prijatelji prate nastup svog favorita, a uz njih je uvek Voja Nedeljković, koji se sa svojim duhovitim upadicama i pitanjima trudi da podigne gledanost same emisije na neki veći nivo, a on sa svojim šarmom uvek uspeje to da uradi. 

Njegov privatni život je svakako prava misterija, a retko ko zna da je on u braku jako dugo vremena sa doktorkom koja se zove maja i koja je verovali ili ne čak 17 godina mlađa od njega, a upoznali su se sasvim slučajno na jednom snimanju na trećem kanalu. Njih dvoje su u roku od 3 meseca započeli sa zajedničkim životom, a jako brzo su dobili i sina, te su se venčali. 

Ono što je interesantno za njihovo venčanje je to da su se njih dvoje uzeli u četvrtak, na dan kada popularni voditelj ništa ne radi, a pred oltarom se verovali ili ne pojavio u papučama…

Preporučujemo