OVU FOTOGRAFIJU NIKAD NISMO VIDELI SVE DO SAD! Ćerka naše PEVAČICE ostala je u SENCI svog BRATA: Znate ko je?

0

Poznata pjevačica Goca Božinovska dugo godina bavi se muzikom, kako se bavi javnim poslom cijelu javnost zanima njen privatni život. Javnost je upoznata s tim da Goca ima troje djece, 2 sina i kćerku. Kćerki je selidba iz Kraljeva, gdje je odrasla uz svoju baku, u Beograd došlo i više nego dobro jer je mogla da ostvari svoj životni san.

Iako je sama selidba bila teška i stresna, ali se svakako isplatila. Prijavila se u muzičko takmčenje “Zvezde Granda” 2011. godine i nakon par pojavljivanja publika je mnogo zavoljela. Djevojka o kojoj pričamo je poznata pjevačica Jelena Vučković. Nedavno je na svom instagram profilu objavila fotografiju koja je mnoge šokirala. Objavila je svoju fotografiju iz mlađih dana, dok je još bila u osnovnoj školi. U opisu slike napisala je “Jedna stara sličica iz osnovne škole”.

Mnogi nisu mogli da prepoznaju pjevačicu i ostali su prilično iznenađeni na njen izgled iz mlađih dana. Poznato je da Jelena Vučković ima velike prirodne grudi, a više puta je i ona to isticala. S obzirom na to, rekla je da se nikada ne bi usudila otići na estetske operacije, a kada bi došla na tu ideju radije bi smanjila nego povećala još više svoje grudi.

Jelena i Goca su postale nerazdvojne tek onda kada je i Jelena ušla u svijet muzike. Goca je nastavila sa životom i udala se za Zorana Šijana s kojim je dobila dva sina. Jelena se udala tajno 2016. godine za svog dugogodišnjeg dečka, a brak ju je polako vukao sa muzičke scene. Kasnije je uslijedio razvod koji je Jelenu u potpunosti odvukao iz javnog svije