OVOJ TENISERKI SE JELENA ĐOKOVIĆ ISPREČILA NA PUTU LJUBAVI: Maštala je da se UDA ZA NOVAKA, morala je da ODUSTANE!

0

Otkako je krenuo rat između Rusije i Ukrajine, mnogo se stvari dešava u svijetu koje izazivaju skandale. Jedan od skandala u svijetu tenisa se desio kad je ukrajinska teniserka Marta Kostjuk napustila meč u Rimu jer je njena protivnica bila iz Rusije. Ovo je mnoge podsjetilo na još jednu njenu popularnu objavu od prije par godina.

Ukrajinka je izjavila prije čak četiri godine nešto što je mnoge nasmijalo, ali i dovelo do toga da misle da Novakova supruga Jelena možda ima konkurenciju. Marta je izjavila da je u devetoj godini života bila zaljubljena u Novaka i tvrdila je da će joj biti muž jednog dana. Iako to nije ostvarila, to je mnoge navelo na to da se prisjete Jelene Đoković i njenih uspjeha u životu. Mnogi na nju gledaju kao na negativan uticaj na Novaka i njihovu djecu, ali zaboravljaju da je ovo jako obrazovana žena koja vodi fondaciju koju su Novak i ona pokrenuli.

Jelena i Novak su se upoznali u Sportskoj gimnaziji gdje je ona fokus imala na atletiku. Kasnije je otišla u Italiju, tačnije Milano, gdje je upisala jedan od najprestižnijih privatnih fakulteta po imenu Bocconi i tu je diplomirala u poslovnoj administraciji i nastavila je dalje sa školovanjem.

Kasnije je završila i master studij u istom području, a 2011. godine je doktorirala tako što je uspješno odbranila svoj doktorat na smjeru “Luxury Management and Services” na Internacionalnom univerzitetu u Monaku i time je stekla reputaciju visokoobrazovane i ambiciozne poslovne žene koja itekako ima vještine i znanje. Šta vi mislite o ovome?

 

Preporučujemo