OVO UNIŠTAVA ŠEĆER U VAŠEM TELU: Nestat će za samo 3 DANA, a VI ĆETE IZGUBITI KILOGRAME, SALO SE SAMO TOPI!

0

Svi znamo koliko je ključno imati zdravu prehranu i aktivan život kad je u pitanju kretanje i tjelovježba, a malo ko od nas to poštuje. To može uzrokovati raznorazne probleme za naše zdravlje i vremenom nas koštati i života. Nažalost, korporacije koje se bave prehranom žele samo zaraditi na štetu našeg zdravlja.

Dokaz za ovo ćete dobiti samo ako pogledate nutritivnu vrijednost hrane koju jedete – u sve danas ubacuju šećer! Iako je šećer važan za naš organizam, najvažnije ga je dobiti kroz voće jer je to zdravo. Šećer koji se ubacuje u hranu je nezdrav i uzrokuje probleme i ovisnost.Ukoliko se želite riješiti šećera i živjeti zdravije, pratite program koji ćemo s vama podijeliti:

Prvi dan dijete doručkujte šolju punu zobi, sjemenki, bobica i badema i uz to pojedite laganu kajganu od tri jajeta. Za užinu šolju oraha, a za ručak pojedite pileća prsa i jednu porciju bundeve, badema ili kuhanog graha. Za večeru gljive, pečeni losos i brokule. Drugi dan doručkujte isto kao i jučer, ali za užinu uzmite šolju lješnjaka. Tikvice s paprikom i preljevom od limuna vam trebaju poslužiti za ručak, dok za večeru treba pojesti grah, pečeno povrće i bakalar i prženi tost.

Treći dan isto doručkujete i jedete istu užinu, za ručak piletinu sa dresingom od limuna, crnim maslinama, lukom i majčinom dušicom a za večeru supa sa lukom, tjestinina s bosiljkom, gljivama i paradajz sosom. Samo konzumirajte vodu, a ako ćete čaj ili kafu, obavezno morate preskočiti šećer da se organizam pročisti. Šta vi mislite o ovome?

Preporučujemo