Novo

Ovo su znakovi da vaši pokojni pokušavaju stupiti u kontakt s vama: Ovo ćete odmah primjetiti već na sahrani: Mnogi se kunu u ovo!

U ovom članku za vas imamo jako intigantnu temu, koja će za većinu biti i pomalo tužna a bit će i onih kojima je zastrašujuća, pogotovo ako imate situaciju da vam je preminuo neko ko vam je jako blizak.

Je li vam ikada prošlo kroz glavu da postoje neki znakovi koji pokazuju vaš na ovu pojavu, a prema nekim stručnjacima, ovo su znakovi koji vrlo jasno pokazuju da vaši umrli žele da stupe u kontakt sa vama.

Može se desiti da nekada osjetite miris parfema ili cigareta koje je vaš pokojnik koristio upravo to je znak da on želi da stupi u kontakt sa vama. Ako ih sanjate a snovi su većinom veoma stvarni i realni te vam u tim snovima pokojnici uporno pokušavaju nešto objasniti i ukazati na neke stvari. Potrudite se da ih razumijete šta vam govore u snu, a poslije toga im obavezno zapalite svijeću ili obiđite njihov grob. Ako ponekad imate čudne misli, one misli za koje znate da ne mogu biti vaše i to po nekim stručnjacima, način na koji vaši pokojni žele da supte u kontakt sa vama.

Neki kontakti se čak dešavaju na samoj sahrani, a mišljenje mnogih tada je da im se to sve dešava jer su u velikoj tuzi ili šoku od gubitka. Zbog toga se često zna desiti da vidite pokojnika u nekoj od soba u vašoj kući ili da ugledate njegovo lice u staklu ili ogledalu.

Zna vam se desiti da često ugledate ljude koji vas jako podsjećaju na vaše umrle i to baš nakon nekoliko minuta nakon što ste razmišljali o njima.

Sve ovo su znakovi na koje trebate obratiti pažnju.

Oglasi – Advertisement