Novo

OVO su znakovi da umrli ŽELE stupiti u kontakt sa VAMA: Kada vidite broj 2, ZGROZIT ĆETE SE!

Danas pričamo o vrlo interesantnoj temi, koja će nas sigurno natjerati na drhtavicu, jer to ide u sasvim drugi svijet, a uopće nije lako ići u neki drugi svijet koji je vrlo kompliciran.

Znanstvenici i spiritualisti već duže vrijeme pokušavaju prodrijeti u neki drugi svijet, svijet duhovnog i pokušavali su otkriti postoji li mjesto kamo mrtve duše odlaze. Koliko puta ste do sada od nekoga čuli da je neko blizak njegovoj familiji pokušao stupiti u kontakt s njim i na neki način mu pokazati njegovu prisutnost? Danas o tome pričamo, jer postoje vrlo veliki i konkretni dokazi da je takvo nešto definitivno moguće. Dolaze li često kod vas u snove? Kao da pričaju s vama i zovu vas, to je znak da morate otići do njihovog groba i zapaliti svijeću za njih ili moliti za njih.

Osjetite njegov ili njezin karakterističan miris, koji vas “udari” samo na trenutak. Vrlo ste sigurni da je to njegova ili njena aroma, a to je znak da je s vama u sobi ili kući. Često izgubite stvari iz kuće, koje ste ostavili na jednom mjestu i pronašli na posve drugom mjestu. Također, na samoj sahrani ili na sprovodu vrlo je vjerovatno da je njegova duša negdje oko vas, jer je vrlo dobro poznato da je potrebno 40 dana da se duša konačno smiri. Kad ste sami u kući, čujete vrlo čudne zvukove koji dolaze iz potpuno drugačije sobe, vrlo je moguće da se ta duša opet vratila svojoj kući. Jeste li ikad imali takav osjećaj?

Oglasi – Advertisement