OVO su tri horoskopska znaka kojih se i Baba Vanga PLAŠILA: SA NJIMA NIJE ŽELELA DA IMA KONTAKT! Evo koga treba da se pazite…

0

Za danas jedna jako zanimljiva tema, a tiče se horoskopa koji od davnih vremena privlači itekako veliku pažnju svih nas. Jednostavno na prvoj jutarnjoj kafi neko uvek mora da kaže, “hej znaš li kakva će mi ljubavna situacija da bude danas?”. Na to se nadovezuju i priče za posao i za zdravlje, a neke osobe su toliko opčinjene sa horoskopom, da nema dana a da ne počnu sa istim. 

Također kada upoznaju neku blisku osobu koja im se sviđa, odmah se gleda koji je on znak, pa onda kako se slažu sa njihovi, šta su u podznaku i mnoge druge stvari koje običnim smrtnicima nikada neće biti jasne. Kako je ovan tvrdoglav i jako nadmen, tako su blizanci dvolični, jarčevi hladni, imamo i znakove koji su itekako opasni po okolinu, ali i sami sebe. 

Baš je baba Vanga okarakterisala ovna kao jako nezgodan znak, znaju da prepoznaju opasnost i da se zaustave 5 do 12. Nije im se sviđalo njihovo glavom kroz zid, ali je obožavala njihovu pravednost i borbom za pravdom na celom svetu. 

Škorpija se najviše bojala, jer je bila ubeđena da su ovo jako otrovni znakovi, ako im samo jednom naudite, pamtiće to godinama, i kad tad će vam vratiti milo za drago. I na kraju ribe, koje su podmukli znak, jednostavno ne znate šta i kada razmišljaju, pa i ne znate kada će vas napasti i povrediti…

Preporučujemo