OVO SU KLJUČNI DOKAZI O UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ! ZASTRAŠUJUĆE, KRAJ JE SVE BLIŽI!

0

Ubistvo koje je prije više od šest godina potreslo ne smao Srbiju nego i cijeli region se desilo na nasipu u Borči gdje je pronađeno beživotno tijelo pjevačice Jelene Marjanović. Utvrđeno je da je ona više puta udarena u glavu tupim predmetom a zatim bačena u kanal a za njeno ubistvo je osumnjičen njen muž Zoran koji je proveo deset mjeseci u pritvoru ali je onda pušten da se brani sa slobode.

Sudski porces koji je trajao godinama je prošle sedmice priveden kraju i završne riječi su dale i odbrana koja traži oslobađajuću presudu i tužilaštvo koje smatra da je dokazalo da je Zoran izvršilac i koje traži maksimalnu kaznu zatvora u trajanju od 40 godina. Zločin se desio 2.aprila 2016. godine oko 17 časova a Jelena je kako je utvrđeno na nasip došla sa svojim suprugom i njihovom malom kćerkicom i imala je namjeru da trči.

Po Zoranovim riječila oni su se tu rastali ali njegova priča je nedoslijedna pa je tako nakon godinu i po od ubistva on i priveden i od tada je i jedini osumnjičeni za ovo djelo. Izricanje prvostepene presude je zakazano za sutra i svi željno očekuju da vide šta će sud odlučiti. Iako je proces završne ostalo je ukupno pet misterija koje nisu razriješene.

Kao prvo nakon što je pronađeno Jelenino tijelo policija je povela istragu i pretresla je i kuću u kojoj je ona sa svojim mužem živjela kao i Zoranov auto kojim su se tog kobnog dana njih dvoje i njihova kćerka odvezli do nasipa. Na zadnjem sjedištu su uočeni tragovi krvi i vještačenjem je utvrđeno da ona pripada Jeleni i da je u pitanju bila veća količina, kao i da je neko pokušao da je ukloni jakim hemijskim sredstvom. Ostatak pročitajte

Preporučujemo