Ovo su Cecini roditelji- NJENA MAJKA JE BILA PRAVI STRAH I TREPET ZA PJEVAČICU I NJENU SESTRU- Ovo joj nikada nije oprostila (FOTO)

0

Ceca Ražnatović je uvijek isticala da su je njeni roditelji uvijek podržavali i da su joj bili veliki oslonac u životu. Mnogi ne znaju kako njeni roditelji zapravo izgledaju. Majka Mira je bila seoska učiteljica, a otac Slobodan je radio poslove mašin bravara i trgovca.

Ceca je jednom prilikom rekla da je njen tata prvi put zaplakao kada se ona rodila i rekao je “Jao, rodila se pjevačica”. Ceca je nakon sedamnaest mejseci dobila i sestru Lidiju. Iako je uživala u ljubavi svoje majke, priznaje da je ona imala stroga načela kod vaspitavanja.

“Vrlo strogo smo vaspitavane, znalo se tačno šta je za djevojke, a šta za dječake. Sjećm se kada je bilo ljeto i dug dan, a nama izlaz tek u deset navečer iako se sve završava u ponoć, a mama sestri i meni kaže: “Možete izaći u devet, i kad pomislite da ste tamo, da ste već ovdje. Ako vam se ne dopada, meni je i bolje, ostanite kući”- izjavila je jednom Ceca.

Preporučujemo