OVO SE NE VIĐA SVAKI DAN! I premijerka otišla na kupanje… Brnabićka u kupaćem, PA SVI GLEDAJU U OVAJ DETALJ.. BOŽE! (FOTO)

0

Premijerka Srbije Ana Brnabić je jedna od retkih političara izz regije, koja je definitivno posvećena svome poslu. Jako ko je mogao videti u civilu u trenutcima opuštanja, jer je non stop u odelu i nekim poslovnim sastancima. Jedino je raskrinka neko poput Aleksandra Vučića, kada ga poseti na privatnom imanju njegovh roditelja, i kada sednu da večeraju. 

Tada je u nekoj običnoj majici, ali je ipak nasmejana, što je u javnosti jako redak slučaaj. Svi znamo za njeno seksualno opredeljenje, i da je sa svojom partnerkom dobila dete veštačkom oplodnjom, ali prema trenutnom zakonu u Srbiji, ona mu ne može biti majka, nego samo staratelj. Sve to se desilo pre 2 godine, a dečak je dobio ime Igor, a još uvek ga srpski paparaci nisu uhvatili u svoje objektive. 

Pošto je došlo vreme da se okupa i ode negde na more, istu stvar je uradila i premijerka Srbije, koj tradicionalno svake godine ide u Hrvatsku, gde ima kuću koju je nasledila popola sa svojim bratom. Sada je odlučila da zajedno sa svojom partnerkom iznajmi i manju jahtu, ali ih je zboh nepažnje skipera, zaustavilai morska policija. 

Naime, malo su se zaigrali i došli preblizu plivača, tako da je i u jadranskom moru, premijerka Srbije morala da plati novčanu kaznu, zbog saobraćajnog prekršaja. Svi su se začudili kada su videli Anu Brnabić u kupaćem kostimu, kako vama izgleda?

Preporučujemo