OVO PISMO STANARA IZ BEOGRADA ĆE VAS ŠOKIRATI: Otkrivena velika gadost… “SRAM TE BILO”! (FOTO)

0

Ako živite u zgradi znate koja vam količina strpljenja i tolerantnosti treba da biste izdržali dan. Osim što možda komšije koje stanuju iznad vas imaju malu decu koja trče, plaču i vrište pa imate osećaj kao da vam neko lupka po glavi, moguće je da imate problem i sa komšijom koji stanuje do vas ako ima psa ili macu koji rade probleme.

Naravno pored tu su još uvek komšije koji buše, razbijaju, vrište, galame, glasno se smeju i tako dalje. Ljudi ponekada mogu prelaziti svaku meru i svaku granicu kućnog reda i poštovanja prema drugima, pa tako kada nekima prekipi ili idu na vrata ili zovu policiju, a ovi stanari iz Beograda su ipak učinili nešto drugačije.

Stanari zgrade u Borči koji muku muče sa jednim bahatim komšijom, dosetili su se da anonimno mogu skrenuti pažnju svom komšiji koji im pravi probleme, pa su tako zalepili pismo na ulazna vrata.

U pismu je pisalo da se obaveštava mangup i vandal koji je pravio haos po zgradi, što znači da je svoje smeće ostavljao gde god je hteo, skidao kapiju ali i obaveštenja sa ulaznih vrata, bacao iskorištene kondome kroz prozor u dvorište zgrade, da će uvesti neke sankcije. Rekli su mu da to što radi nije ni malo lepo i kulturno, a da ovo nije pretnja nego jednostavno molba jer ne mogu više da izdrže, a posebno stariji stanari.

Preporučujemo