OVO NISTE ZNALI- Muž ”PRAKTIČNE ŽENE” je imao zaista burnu prošlost- Željela je da zna sve o njemu- NADALA SE DA JE NAUČIO SVOJU LEKCIJU, ALI…(FOTO)

0

Voditeljica poznate emisije “Praktična žena”, Nataša Pavlović, u sretnom je braku sa producentom Predragom Pavlovićem, te je otkrila kako je za brak potrebno mnogo razumijevanja, pa je na tu temu rekla i ovo: ” Mlad čovjek kada se zaljubi odmah bi i vjenčanje i djecu, jer misli da će to trajati zauvijek. Međutim, bitno je da oboje prožive toliko toga da bi brak kasnije bio skladniji i da u pedesetim ne bi “poludjeli”

Nataše je priznala da je na početku svoje veze sa sadašnjim mužem željela da sazna sve o njemu, pa je dodala i ovo: ” Sve sam ga detaljno ispitala, pa kad sam shvatila da je imao “milion” žena, da je izlazio, putovao i radio sve što mlad čovjek treba da radi, onda sam rekla – super. Ne da mi nije smetalo što je u njegovom životu bilo toliko žena, već mi je bilo drago, jer sam znala da će umeti više da me cijeni. Smatrala sam da je naučio šta hoće i šta neće, kao i ja”

Na kraju je ova poznata TV voditeljica svoju priču zaključila na ovaj način:” Ispričala sam mu i cijeli moj istorijat, samo što moja prošlost nije bila burna kao njegova. Ali, imala sam mnogo mogućnosti da na osnovu kako svog, tako i iskustva svojih drugarica, zaključim šta želim. Sa trideset si zreo čovjek, ali prije toga sigurno nisi. Ne kažem da ne možeš naći partnera za cijeli život, ali to je čista igra na sreću. Svakog dana zahvaljujem Bogu što sam sačekala i što ništa nisam radila na brzinu.”

 

Preporučujemo