OVO NISMO ZNALI! – PORED DEVINA IMA I ĆERKU DIANU! Ugledna je doktorka a nismo znali da joj je Mirjana majka: DRŽALA SE DALEKO OD JAVNOSTI! (FOTO)

0

Posljednjih nekoliko dana je glavna vijest u svim srpskim medijima sudska presuda po kojoj je utvrđeno da je Devin Antunović sin poznatog pjevača narodne muzike Miroslava Ilića a ovaj spor je trajao godinama i izazvao je veliku pažnju javnosti.

Naime Mirjana Antunović koja već decenijama živi u Americi je tražila da pjevač prizna očinstvo nad njenim sinom što je on uporno izbjegavao pa je čak iznalazio i smiješne  načine da izbjegne davanje svog DNK na analizu. Nakon što je Mirjana na svom fejsbuk profilu objavila da je sudska presuda glasila da su Miroslav i Devin otac i sin novinari su kontaktirali Ilića koji nije želio da da nikakav komentar.

Iako se čini da je ova sapunica napokon gotova u njoj postoje i neki sporedni likovi koji se nisu pominjali a to su Daniel i Diana Antunović odnosno bivši muž i kćerka Mirjane Antunović. Danijel je vlasnik kompanije pod nazivom Antonovich Furs koja se bavi prodajom luksuznog krzna a Mirjanu je oženio davno još kada je ona stigla u Ameriku gdje je radila kao model i jedno vrijeme je bila i zaštitno lice ove firme. Njih dvoje su u braku dobili kćerku Dianu a do razvoda je došlo jer je Daniel bio previše posesivan i Mirjanu je smatrao predmetom koji posjeduje.

Njih dvoje su se razveli a nakon toga je Mirjana upoznala Miroslava i ostala je u drugom stanju te rodila sina koji je trebao da se zove Kristijan i to po pjevačevoj želji. Kada je Devin imao šest godina i trebao je da pođe u školu Mirjana je zamolila svog bivšeg supruga da mu da svoje prezime da ne bi imao problema u školi i on je na to pristao. Inače Daniel je u jako dobrim odnosima i sa Mirjanom i sa Devinom i ona je nedavno objavila fotku na kojoj se vide njih dvojica zajedno. Daniel je čak i poslao pismo sudu u kojem je opisao sve što se desilo i naveo kako mu je žao što ne može da dođe i ličnos vjedoči zbog svog zdravstvenog stanja. Ostatak pročitajte ovdje.

Preporučujemo