OVO nismo trebali da vidimo… Ukraden se fura na mlađe kolegice… Skinula se, ko od majke rođena..VISI NA SVE STRANE! (FOTO)

0

Jako dobro se zna da su današnje društvene mreže itekako zastupljene i da se fokusiraju na mladim i lepim ženama, a neke od njih imaju na stotine hiljada folovera i jako dobro zarađuju od svega toga. Pogledajte samo Anastasiju Ražnatović, njenu majku Cecu ili Jelenu Karlušu?

Ona sve imaju preko milion folovera, tako da na njih kriza sa korona virusom nije skoro nikako imala efekta. Zato su neke starijee kolegice krenule za onom starom narodnom poslovicom “I žaba videla da se konji potkivaju, pa i ona podigla nogu”. Jedna od takvih je svakako i Neda Ukraden koja je po muzičkom planu jako puno zapostavila svoju karijeru, ali je zzato eksplodirala na društvenim mrežama. 

Shvatila je i ona da se tamo jedino uspeva, i da je reklama na Instagramu neprocenjiva. Zato je ona krenula sa svojim fotkama na Instagramu kako vreme provodi na Hrvatskoj rivijeri. Iako je ušla u sedmu deceniju života, ona je postavila set slika u kupaćem kostimu, a komentari su bili podeljeni. 

Jako veliki procenat ju je osudio zbog svega toga, te joj je rekao da ima unučad, i da ne bi trebala da se skida i pokazuje takva na društvenim mrežama. Pogledajte i sami slike, i recite nam kako vam izzgleda Neda Ukraden?

Preporučujemo