OVO NIKO NIJE ZNAO! Neda je bila u vezi sa NAJMOĆNIJIM političarem u Srbiji, SVE JE PUKLO zbog ove pevačice… MA SVI JE ZNATE…(FOTO)

0

Neda Ukraden se polako aktivirila iz sivila u kojem se nalzila u poslednjih godinu i po dana, a sve je naravno bilo zakočeno i uslovljeno sa korona virusom. Ona je tad izlazila sa informacijama u medije kako jedva čeka da doe na more, a kada su se granice otvorile, ona je provela punih 90 dana na crnogorskom primorju. 

Tada je šokirala komplet svoje fanove, ali i druge ljude kada je objavila slike u bikiniju, a mnogi su bili ljubomorni na njenu liniju iako je ušla već u 7 deceniju života. Mnogi su je i osuđivali te su govorili da nije u redu da žena koja je postala baba već odavno, prikazuje sebe na Instagramu u takvom svetlu. 

Međutim, Neda kao neda jednostavno ne mari za time šta javnost priča, pa je opet uradila sličnu stvar, samo što je ove godine otišla na malo duži odmor na Korčulu gde je čak i jahtu iznajmila. Ono po čemu je još poznata jeste činjenica da je u mladosti menjala muškarce kao čarape. Sa svima je veza trajala jako kratko, a nikada se više nije udaa, i kako kaže najbolje joj je samoj. 

Ono što jako malo ljudi zna jeste info da je ona bila čak i u vezi sa Sašom Popovićem, ali ta veza nije potrajala ni skoro 3 meseca. On je tada bio u slatkom grehu i žario je sa Brenom p obivšoj Jugoslaviji. Međutim, veza je pukla zbog Zlate Petrović sa kojom i nije ostao jako dugo jer je tada upoznao svoju današnju suprugu Suzanu Jovanović.

Preporučujemo