Novo

Ovo nikako ne smijete da radite za Valentinovo: Nema veze što ste sami ne podliježite pritisku: Ovih 7 stvari sebi ne smijete dozvoliti! (Foto)

Mnoge zaljubljene osobe 14. februar, odnosno Valentinovo smatraju posebnim danom.

Taj dan se parterima iskazuje ljubav na poseban način. Ali, postoje i oni kojima je ovo sasvim običan dan, jer ili nemaju nikoga sa kim bi ga podijelili ili jednostavno, ovaj dan ne smatraju ničim posebnim. Ako ste sami i ako niste zaljubljeni postoje neke stvari koje ne biste ni pod razno trebali raditi za 14. februar.

1. Ne zakazujte nikakve sastanke: Svi znamo koliko su prvi sastanci teški, a još ako to bude bilo za Valentinovo, stvorit ćete još veći pritisak i očekivanje, a na kraju ćete biti razočarani, večer će biti očajna, tako da ćete oboje samo čekati da se vratite svojim kućama.

2. Nemojte da se žalite: Ne postoji ništa gore, od onoga ko se za Valentinovo žali kako je dugo sam ili kako mu biološki sat otkucava. Bar ovaj dan sačuvajte dostojanstvo i ne širite negativnosti.

3. Nemojte zvati bivšeg momka ili djevojku: Ovo apsolutno nikako nemojte napraviti. Raskid je postojao sa razlogom, i ako mislite da će to Valentinovo promijeniti, varate se.

4. Nemojte da pijete: Ovo je posljednje što vam treba ovaj dan. Nemojte pijani provesti Valentinovo, najbolje je da sa prijateljicama i prijateljima izađete. Žestoka pića vam neće popraviti ovaj dan.

5. Ne potcjenjujte sebe: Vaša snaga predstavlja vaša postignuća. Ljubavna veza vam je ne treba nikako određivati, nego se fokusirajte na ono što ste do sada postigli i ono što želite da postignete.

6. Ne budite sami: Družite se sa prijateljima, okupite se i uradite nešto da sebe u svakom smislu okružite ljubavlju.

7. Nemojte zaboraviti važne stvari u životu: Ono što nikada ne smijete da uradite je da potcjenjujete sami sebe. Morate shvatiti da pored bombonjer, ruža, meda, pjesama i romantičnih filmova postoje i neke mnogo važnije stvari.

Oglasi – Advertisement