OVO JE ŽENA ALENA ISLAMOVIĆA- MARIJANA: Malo ko ju je vidio u javnosti- A evo kako su se upoznali i osvojili jedno drugo (FOTO)

0

Alen Islamović (63) je svojevremeno žario i palio muzičkom scenom Balkana, ali u ljubavi je već decenijama sa Marijanom, koja baš i ne voli mnogo da se pojavljuje u javnosti, a njih dvoje su u braku dobili i dvije kćerke, Unu i Laru. Pjevač i njegova supruga, koja je inače katolkinja proslavljaju sve praznike, i jedne i druge religije kojima pripadaju. Njih dvoje već godinama neizmjerno poštuju tradiciju, pa se tako u njihovom domu u Zagrebu za Božić sprema i po mjesec dana, pa je tako Marijana u rijetkim razgovorima sa novinarima istakla i ovo:

“Nekada smo kuću kitili na Badnje veče ili nekoliko dana ranije, prema tradiciji. Ali onda nam je bilo žao da je raskitimo, činilo nam se da je to premalo vremena za uživanje u božićnoj čaroliji. Pa sam tako, malo po malo, počela kuću da uređujem sve ranije i svima se to svidjelo”– Inače, Marijana i Alen su se upoznali kada je on bio u svojim dvadesetim godinama, a ona je imala samo 16 godina. On je tada već bio velika zvijezda u Jugoslaviji, a ona ga je srela u svom prvom noćnom izlasku. Kako kažu zaljubili su se jedno u drugo na prvi pogled, a sada su u braku koji traje više od 4 decenije. Marijana se zbog porodice odrekla svoga posla medicinske sestre, a li se i izborila sa popularnošću svoga muža dok je bio pjevač Divljih jagoda i Bijelog dugmeta, a na tu temu je rekla i ovo:

“Nekada sam pratila Alena na njegovim koncertima, ali ovog puta mi je to prenaporno s obzirom na udaljenost, a i odmah bismo se vraćali, pa mi se nije dalo da idem. Ali, znali smo često da otputujemo zajedno, pa smo se ludo provodili. Sada više nismo toliko u godinama za to, ako izađemo, oporavljamo se tri dana”

Preporučujemo