OVO JE VIDEO GODINE! Snimak iz KOTORA, o kome PRIČA CEO BALKAN! Zanemet ćete kada vidite OVO… (VIDEO)

0

I ovog ponedeljka nbavimo se zanimljiivim stvarima koje se dešavaaju na lokalnim plažama, a po svemu sudeći Crna Gora i Hrvatska za sada ruše apsolutno sve rekorde posećenosti. Svakako da se treba napuniti budžet, koji se ispraznio u leto 2020 godine kada je bila pandemija korona virusa, i kada su se plaže tek u septembru otvorile. 

Dovoljno je samo otvoriti društvene mreže i sve će vam biti kristalno jasno kada vidite neke zanimljive klipove i slike koje nam dolaze sa Jadrana. Mnogo je tu duhovirih fotki koje nam definitivno nabace osmeh na lice i koje nam samo pokazuju koliko je samo dozna humora na balkanu stvarno visoka. 

Mi se danas malo bavimo sa Crnom Gorom kojoj su plaže definitivno zatrpane sa turistima, i jednostavno se traži mesto za spustiti peškir. Ono što je i za njih jako simptomatično je to, da su i oni itekako digli cene, tako da nemate ležaljke ispod 10 evra na dan, a ako ste skroz blizu mora kao što je slučaj u Budvi, onda je ona i 30 evra na dan?! Opravdavate li vi ovakve cene u Crnoj Gori, i imaju li one smisla? Mi danas idemo do Kotora gde se desila jedna i više nego zanimljiva situacija. 

Sllika je jako brzo obišla sve društvene mreže, a na njoj se kao što se i može videti radi o tome da je čak 5 delfina i jedno mladunče posetili ovo mesto. Tursiti ssu bili oduševljeni, a video je odmah obišao sve portale. Pogledajte i sami kako je sve izgledalo ovde. 

Preporučujemo