OVO JE UGLEDNI HIRURG sa kojim je Mira Škorić bila u braku 10 godina: Pogledajte kako izgleda ovaj BRUTALAN FRAJER, a jedan detalj je svima zapao za oko! (FOTO)

0

Pjevačica Mirjana Mira Škorić je jedna od poznatijih na estradnoj sceni a proslavila se hitovima poput Ne daj me majko, Otkači, Manastir, Ti si ko i ja , Karta tuge i mnogim drugim. Na vrhuncu svoje karijere je bila u devedeetim ogdinama a tada je postala i velika prijateljica ca Cecom Ražnatović kojoj je bila i kuma na svadbi.

Mira je rođena u Beogradu i nakon osnovne školeupisuje i muzičku ali i srednju trgovačku školu ali je oduvijek znala da želi da se bavi pjevanjem. Talenat je naslijedila od svog oca Vase koji je bio poznati muzičar i po prvi put se javnosti predstavila na festivalu Raspevana jesen gdje je stigla do finala.

Prvi album je izdala 1988. godine a na sljedećem je već sarađivala sa velikim imenima i podtala jedna od njapoznatijih pjevačica u regiji. Kada je u pitanju njen privatni život udavala se dva puta a prvi brak je bio sa uglednim hirurgom Vasom Jeremićem sa kojim je dobila i kćerku Milicu koja je danas već odrasla djevojka i koja pohađa medicinski fakultet te je jedna od najboljih studentica sa prosjekom 10,00.

Iako njihov brak nije uspio ostali su u odličnim odnosima upravo zbog Milice a Mira se 2016. godine opet udala ali je sve držala u tajnosti ali ni ovaj brak nije potrajao i samo nakon nekoliko mjeseci se ponovo razvela. 2017. godine je počela vezu sa Jozefom Milerom koji je poznati njemački bizismen i sa njim se također vjerila ali su ubrzo raskinuli a u medijima se pisalo kako ga je ona zatekla u krevetu sa drugim muškarcem. Sada se na internetu pojavila slika sa Mirinog prvog vjenčanja i svi se slažu da je Vaso koji i danas radi kao ljekar u bolnici u Batajnici bio pravi frajer.

Preporučujemo