Ovo je prvi muž Nikoline Pišek poznat po burnom životu: Procenite sami koliko još sličnosti ima sa pokojnim Vidojem! (FOTO)

0

Od kako je prije dva mjeseca iznenada u svojoj 44-oj ogdini preminuo istoričar umjetnosti Vidoje Ristović koji je javnosti bio poznat po tome što je prije osam godina oženio zanosnu voditeljku iz Hrvatske Nikolinu Pišek traje medijski rat između nje i Miše Grofa, oca pokojnog Vidoja.

Radi se o čovjeku koji je jako imućan a koji je svoje bogatstvo stekao trgujući antikvitetima još u burnim devedesetim godinama a kao i uvijek najveći problem je novac odnosno nasljedstvo koje je ostalo iza Vidoja. Miša uličarskim riječnikom napada Nikolinu i tvrdi da ona neće dobiti ni dinara jer je sva imovina na njemu a pored toga ide i toliko daleko tvrdeći da je Nikolina ta koja je njegovog sina otjerala u grob svojim prohtijevima.

Grogf je čak zaprijetio snahi da bi mogla biti uhapšena ako on kaže sve što zna o njoj a s druge strane Pišekova se rijetko oglašava i samo je rekla da postoji zakon koji u ovakvim slučajevima riješava zaostavštinu. Prije Vidoja ona je bila u braku sa poznatim novinarem i sinom još poznatijeg muzičara operskog pjevača Krunisalva Cigoja.

Njegovo ime je Marko i on i Nikolina imaju kćerku Hanu Leonardu koja je završila medicinu u inostranstvu. Marko pored kćerke ima i sina Vita koejg je dobio u vezi sa spisateljicom Josipom Pavić a u hrvatskim medijima se često pisalo o njegovom burnom ljubavnom životu i bračnim i vanbračnim vezama iako je on sa svakom svojom izabranicom bio dosta dugo. Marko izbjegava da se pojavljuje u javnosti i jako je teško pronaći neku njegovu noviju fotku pa čak ni na Instagram profilu njegove kćerke ih nema.

 

Preporučujemo