OVO JE PORODIČNA GROBNICA MARINE TUCAKOVIĆ: Poslednja želja joj je da bude sahranjena NA OVOM MESTU, a evo šta smo zatekli na grobu! (FOTO)

0

U nastavku današnjeg članka malo o tužnim temeama, a na balkanu je svakako glavna vest to, da je Marina Tucaković preminula pre par dana u svojoj 67 godini života. Ova vest je objavljena u nedelju navečer, kada je celi Balkan definitivno prestao da diše. Žena je otišla, koja je napisala preko 10.000 pesama, a skoro svi pevači na današnjoj sceni mogu da budu zahvalni njoj za njene prelepe tekstove koje je sipala kao iz rukava. 

Bilo je predviđeno da dan njenog ukopa bude nedelja, ali pošto je Futa njen suprug pozitivan na covid 19, cela sahrana je prolongirana do daljnjeg. Ono što je sve začusilo je to, da ona neće biti sahranjena u Aleji zaslužnih građana, nego na običnom groblju pored svoga sina Miloša. Jednostavno nije želela nikakvu pompu oko same sahrane, a veruje se da je umrla od tuge za svojim sinom Milošom, koji je preminuo u 27 godini života. Vaša mišljenja o Marini?

Preporučujemo