OVO JE NAJLJEPŠA SRPKINJA TARA “Svaka bi me majka u Srbiji poželjela za snajku”! POTROŠILA JE 140 PROSJEČNIH PLATA NA SVOJ IZGLED, ali to nije sve…

0

Plastična hirurgija je glavna tema u svijetu, o kojoj mnogi govore, a nije tajna ni da se mnogi opovrgavaju takvim operacijama. Na našim prostorima rijetko ko nema na sebi bar nešto urađeno. Mnogi se upuste u te operacije zbog estetskih razloga, ali sve ima manje onih koji to rade zbog zdravstvenih problema. 

Najčešće se rade grudi, nos, usne… Starlete koje se pojavljuju u rijaliti programima su također korisnice ovih poduhvata. Jedna od njih je Stanija Dobrojević, koja je odnijela pobjedu u rijaliti programu Farma 6. Stanija trenutno učestvuje u Zadruzi 5, a kada nije u rijalitiju, Stanija boravi u Americi, gdje živi i radi. Mnogo djevojaka se želi baviti ovakvim poslom kao ona.

Mnogima su uzori Sandra Afrika, Tijana Ajfon, koje su se također podvrgnule estetskim operacijama. Danas pričamo o jednoj ženi sa Novog Zelanda, kojoj je majka porijeklom iz Srbije, a njeno ime je Tara Mekhojni. Kako ona tvrdi, uradila je preko 200 korekcija na svom tijelu, ali je to neće spriječiti da nastavi dalje.

Preporučujemo