OVO JE NAJGORI DAN U MOM ŽIVOTU! Drama JELENE KARLEUŠE posle RAZVODA od Duška, spasavali je iz potopljenog auta! – DIVA MOKRA DO GOLE KOŽE (VIDEO)

0

Jučer popodne je glavna vijest u svim medijima bila objava poznate pjevačice Jelene Karleuše na Instagramu u kojoj je obavijestila svoje pratioce da se nejn brak raspao i da su ona i Duško Tošić sa kojim je bila zajedno 14 godina i sa kojim ima i dvije kćerke Niku i Atinu odlučili da se razvedu.

U svojoj objavi ona je indirektno  otkrila i da je Duško taj koji je odlučio da na njihov brak stavi tačku jer je napisala kako se on više ne osjeća dijelom njihove porodice. Jelena je rekal da je razvod sporazuman i da će se o tehničko pravnim stvarima odlučivati u budućnosti te da su svu zajedničku imovinu prepisali na svoje kćerke dok će starateljstvo nad njima imati ona.

Kao da to nije bilo dovoljno pjevačica je jučer za vriejme strašnog nevremena koje je pogodilo Beograd zaglavila sa svojim autom u pravom jezeru koje je nastalo na cesti i morali su je spasavati iz potopljenog automobila. Ona je na društvenim mrežama objavila video koji je napravila njena tetka Danijela a na kojem se može vidjeti kako Jelena jedva hoda kroz vodu koja joj je bila preko koljena  a pomaže joj njen menadžer i prijatelj.

Na snimku se može čuti kako pjevačica govori da joj je ovo najgori dan u životu i obzirom na vijesti o razvodu to je sigurno i tačno. Mediji su pokušavali da dobiju potvrdu i komentar od Tošića ali u tome nisu uspjeli pa se se uputili u selo  u kojem živi Duškova majka i pitali nju o razvodu ali ni ona nije željela ništa da komentariše. Video pogledajte ovdje.

Preporučujemo