OVO JE MUŽ TOPALKOVE ĆERKE: Helena je njemu PRED BOGOM rekla DA, a na mrežama joj pišu da je požurila sa UDAJOM zbog OVOGA!

0

Helena Topalković je najpoznatija ćerka od nekog pevača, bar što se tiče interneta, odnosno društvenih mreža. Ona je tamo do sada skupila neverovatnih 300.000 folovera, te je sve zaradila na osnovu svog dobrog izgleda koji je besprekoran, a za razliku od ostalih plastičnih lepotica, kod njen je u pitanju genetika 90%.

Povezivana je sa mnogim poznatim sportistima i sa pevačima, a muškarce je menjala kao na traci, što se ocu Milanu nije nikako sviđalo. Kada god bi ušao na njen Instagram profil, dočekivalo bi ga veliko iznenađenje, a kada ga srce nije preseklo kada je video da se sprema na svadbu, i to svoju. 

Nikoga nije obavestila da se udaje, a njen zaručnik je totalno nepoznat srpskoj javnosti. Sudeći prema “tagovanim” objavama na Instagramu, Helenin izabranik je Dragan Aleksić, bivši muž voditeljke Jelene Dimitrijević. Za njega se čak i pričalo da je još uvek u braku, a Helena je sve to oštro i demantovala.

Preporučujemo