OVO JE MUŽ LEE KIŠ KOJEG JE UPOZNALA U LIFTU: Venčali se posle 7 dana poznanstva, ON iza sebe ima veoma uspešnu karijeru!

0

U Srbiji postoji veliki broj poznatih voditeljki od kojih većina svoj posao radi profesionalno i gledaocima su omiljena lica sa malih ekrana. Jedna od njih je Lea Kiš koja uvijek zrači pozitivnom energijom i djeluje sretno i nasmijano a sve zahvaljujući idili koju ima u svom privatnom životu.

Za njenu sreću je uveliko zaslužan njen suprug Momčilo Jokić kojeg je upoznala slučajno dok su se zajedno vozili u liftu. Ono što njihovu ljubavnu priču čini neobičnom je to što su nakon samo sedam dana poznanstva odlučili da se vjenčaju a to što su i danas zajedno samo pokazuje da su bili u pravu. Lea je jednom prilikom ispričala da je Momčilo oborio s nogu na prvi pogled svojim izgledom jer je izrazito lijep i zgodan muškarac a imao je manire kakve do tada kod drugih nije sretala.

Lea je otkrila da je njen suprug jako obrazovan i analitičan te da je duhovit i drugačiji od većine ljudi koje je sretala u životu. Nakon što su počeli zajednički žiovt upoznala je i njegove druge osobine i shvatila je da je on posvećen mnogim interesovanjima a jedino što joj kod njega smeta je što je pretjerano pedantan što i nije odlika balkanskih muškaraca i nije ni mana nego je prije vrlina.

Momčilo je jedno vrijeme radio i sam kao novinar a danas je profesor na jednom fakultetu u Beogradu i ne voli da se pojavljuje u javnosti. Svojevremeno je bio urednik Sportskog žurnala a objavio je i knjigu pod nazivom Šta je luđe, svet ili sport. Lea i on imaju kćerku Saru Miu koja je završila režiju i na koju su oboje jako ponosni.