OVO JE MISTERIOZNA SESTRA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA! Strah i trepet, krije se od svih, NJENA FACA GOVORI SVE! (FOTO)

0

Nakon raspada Jugoslavije, ljudima je postalo jako lako da se prodaju i postanu slavni za bilo šta što nije prihvaćeno kao pošten posao. Izvještačene starlete i influenserke uzimaju dosta novca na društvenim mrežama, estradne zvijezde se sramote i stvaraju skandale i kriminalci i nepošteni političari postaju cijenjeni i popularni građani.

Veličanje kriminala i stila života koji ide uz to je jedan od modernih problema država bivše Jugoslavije i jedan od razloga što naše države ljudi iz uređenih država posmatraju kao barbarske. Reality show emisije ovo još više potpaljuju jer daju medijski prostor i popularnost baš ovakvim ličnostima. Bivši kriminalac Kristijan Golubović je čist primjer – danas je reality show zvijezda i bio je najslavniji takmičar u emisiji “Zadruga” gdje je upoznao svoju novu partnericu Kristinu i upao u ljubavnu aferu s njom, iako je već u braku. On i Kristina sad čekaju dijete, iako se Kristijan još nije razveo od supruge.

Kristina je već imala pobačaj, ali ovaj put su ona i Kristijan optimistični oko rođenja naredne bebe i mediji bruje o tome kako Kristijan ne pokazuje svoju porodicu javno jer ih, izgleda, ne želi baš eksponirati. Slabo ko zna detalje i njegovoj trenutnoj supruzi, a kamoli o ostaloj porodici.

Ipak, mnogi koji prate Golubovića i njegove javne ispade su napomenuli da je njegova sestra član porodice koji je poznat mnogima koji su gledali reality show “Farma” jer je ona tu bila s njim i davala mu podršku, kao što to i danas često radi. Možete vidjeti kako ona izgleda na slici.