OVO JE MAJA KOJU JE UBILA STRUJA- Policajka iz Beograda nastradala na neverovatan način dok je radila na kompjuteru- MUŽ ZATEKAO STRAVIČNU SCENU (FOTO)

0

U nastavku današnjeg članka malo crne hronike, a vest dana u Srbiji je svakako smrt policajke Maje marković koja je imala 37 godina. Ona je ako niste upoznati sa temom, poginula od strujnog udara na svom balkonu dok je nameštala kablove za struju, dok je rudarila kriptovalutu Itirujum, biće sahranjena danas na Zvezdari.

Njen suprug koji je inače također zaposlenik MUP-a tog kobnog dana je pokušavao par puta dobiti na telefon, a kada je shvatio da mu se ne javblja preko 2 sata, shvatio je da je nešto otišlo u krivom pravcu. Nikada nije prošlo toliko vremena a da mu se nije javila nakon propuštenog poziva.

Kada je stigao, na balkonu imao je šta da vidi. Njeno telo je bilo pored kompjutera koji je služio za rudarenje, jer mu treba puno svežeg vazduga zbog pregrejavanja. Ono što se sa sigurnošču zna je to, da je poginula dok je nameštala kablove, i taada je došlo do kratkog spoja, što je bilo kobno po nju. Komšije je opisuju kao vedru i nasmejanu osobu, koja je svima rado izlazila u susret, i bila ljubazna sa njima.

Preporučujemo