OVO JE LIJEPA KĆERKA MELINE I HARISA DŽINOVIĆA: Izrasla je u pravu LJEPOTICU, a NEĆETE VJEROVATI sa kojim fudbalerom je u vezi (FOTO)

0

Poznati pjevač narodne muzike Haris Džinović i njegova supruga Melina, što je manje poznato su poslije 12 godina svoje veze dobili svoje prvo dijete, kćerku Đinu, da bi nakon toga dobili i sina Kana, a jedno drugom su se zavjetovali na vječnu ljubav na luksuznoj jahti ”Malteze Falkon”. Kako se čini, kćerka Đina je prava mamina nasljednica, te je uzela od nje ono najvažnije za ženu, ljepotu i šarm, a veoma je aktivna i na društvenim mrežama, jer i Đina, kao i njena mama, voli da diktira modne trendove. Veoma je umjerena u tome, i prati šta vole mladi njenih godina. Ovih dana je na društvenim mrežama otkrila i da je u emotivnoj vezi sa fudbalerom Crvene Zvezde Andrejom Đurićem

Melina Džinović je u razgovoru sa novinarima malo govorila o vaspitavanju djece, svoje kćerke i sina, pa je istakla da je zadovoljna sa svojim nasljednicima, te je rekla i ovo: “Ja stvarno nemam problem sa svojom djecom. Oni nisu bjesni, normalni su, ja sam sa njima zadovoljna, ma prezadovoljna zaista. Njihovi izlasci su normalni, oni rade sve što rade druga djeca njihovih godina. Zbog čega bih ih zaključavala?! Oni izlaze gdje treba da izlaze, to jeste strogo kontrolisano i imaju jako fino društvo”

Još je i dodala: “Sa Harisom imaju više prijateljski odnos, dok se mene više boje, eto tako je od početka. Uvijek mora neko u kući da bude takav, ali smo inače jako izbalansirani, Haris i ja se sve dogovaramo i to sve prenosimo svojoj djeci”– Poznato je da se Haris i Melina, kao ni njihova djeca baš i ne provlače previše kroz medije, tako da ni ne čudi da je Melina , kako sada stvari stoje, zadovoljna ponašanjem svoje djece.

 

 

Preporučujemo