OVO JE KUĆA ZA KOJU MIŠA GROF TVRDI DA JE UBILA NJEGOVOG SINA: Nikolina i Vidoje gradili vilu od 500 KVADRATA, spiskali 800.000 €! (FOTO)

0

Posljednjih nekoliko dana je glavna vijest u srpskim medijima prepucavanje u porodici pokojnog istoričara umjetnosti Vidoja Ristovića koji je izneada preminuo u svojoj 44-oj godini. Njegov otac poznati antikvar Vitor Ristović kojeg svi znaju kao Mišu Grofa je dao šokantan intervju u kojem je svoju snahu zanosnu hrvatsku voditeljicu Nikolinu Pišek isprozivao i otkrio neke šokantne detalje o njoj.

On naime tvrdi kako nju samo novac zanima i da je insistirala da se što prije završi kuća koju su ona i Vidoje pravili u Zagrebu. Miša kaže da je upravo ta kuća ubila njegovog sina i da Nikolina razmišlja samo o tome kako sebi da obezbijedi lagodan život. Nazvao je bolesnom ženom koja u Beograd nije ponovo došla na pomen svome mužu nego je došla da traži novac da završi kuću.

Njoj nije bitno što je Vidoje umro nego traži o d svekra Vidojeve sveske u kojima je vodio evidenciju o sovjim prihodima. Sporna kuća koja Miši toliko sada smeta se pravi u Zagrebu gdje su Vidoje i Nikolina namjeravali da se pesele sa svojom kćerkom Unom a svojevremeno je Nikolina na svom Instagram profilu objavila neke fotke ove vile koja ima preko 500 kvadrata i za koju su podigli kredit u iznosu od 800 hiljada eura.

Ona je tada otkrila i da adaptacija kuće traje jako dugo ali da to njoj ne smeta jer za razliku od mnogih drugih voli da bude na gradilištu i gleda kako se stvara nešto prekrasno. Ona je tada otkrila da su njen muž i ona odlučili da sepresele u Hrvatsku jer je tamo manja, mirnija i jednostavnija sredina u kojoj je puno lakše odgajati i vaspitavati dijete.