OVO JE KUĆA PORODICE DRAGOJEVIĆ! Velelepno imanje čeka Dejana i Aleks, uređeno je perfektno, a ovaj detalj posebno privlači pažnju!

0

U petoj sezoni rijalitija Zadruga skoro od samog početka je sva pažnjausmjerena na bračni par Dragojević, Dalilu i Dejana koji su na imanje u Šimanovcima ušli kao jedan do najskladnijih rijaliti parova da bi nakon nepun mjesec dana Dalila Dejana počela da vara sa Filipom Carom.

Bilo je tu svakakvih scena ona je jedno vrijeme šetala od jednog do drugog muškarca da bi na kraju Dejan počeo vezu sa Aleks a njegova porodica sa kojom nije bio u kontaktu od kada je oženio Dalilu prije pet godina mu je dala podršku. To su pokazali i svojim dolaskom u Belu kuću a sada Dejanova majka Biljana, otac Goran i brat David jedva čekaju da se vrati kod njih u porodičnu kuću u Veterniku.

Dejan je potvrdio da će to uraditi a da u kuću koju je napravio zajedno sa Dalilom u Gornjem Šepku neće ni otići i da joj ostavlja sve. On je istakao da zna da je u Veterniku uvijek dobrodošao a već ima i neke planove čime će se baviti ali ne želi da ih otkriva. Njegova majaka Biljana je u jednoj objavi na društvenim mrežama napisala kako Dejana sve čeka kada se vrati a njihov dom koji je javnost imala prilike nekoliko puta do sada da vidi odiše toplinom i spokojem.

Oni imaju kuću u predgrađu Novog Sada a svi tamošnji ljudi vole i podržavaju Dejana i njegov povratak kući. Jedna starija komšinica je rekla kako je on uvijek bio jedna divna duša koja se svima javljala. Svi su sretni zato što je u vezi sa Aleks koja će izgleda također sa Dejanom u Veternik jer se sviđa Dejanovoj porodici a i oni njoj.