Ovo je IVAN IVANOVIĆ iz perioda taksiranja kada je voleo samo nju! Pogledajte bolnu porodičnu uspomenu sa bivšom ženom i ćerkom Stašom! (FOTO)

0

Ivan Ivanović je jedan od poznatijih voditelja u Srbiji koji ima svoju emisiju Veče sa Ivanom Ivanovićem u kojoj je ugostio brojne poznate ličnosti ne samo iz Srbije i regije nego i iz cijelog svijeta. Ivan je poznat i po tome što vrlo često na šaljiv način ismijava trenutnu vladajuću strukturu u Srbiji a prije nego je počeo da radi studijsku emisiju on je vodio popularni kviz Keš taksi kada je i po prvi put zadobio simpatije šire publike.

U to vrijeme Ivan je oženio svoju prvu veliku ljubav Zoricu Trivić sa kojom je dobio kćerku Stašu. U to vrijeme se Ivan nije toliko pokazivao u javnosti i njegov privatni život je bio sakriven od njenih očiju i iz tog perioda postoji samo jedna fotka koja se pojavila u medijima a na kojoj se nalaze on i njegova bivša supruga sa njihovom kćerkom.

I pri samom pogledu na ovi fotku se može vidjeti da je njihova ljubav u to vrijeme bila jaka ali su se ipak nakon nekoliko godina razveli. I nakon razlaza su ostali u jako dobrim odnosima i oboje daju sve od sebe da njihova Staša ne osjeti poslejdice njihovog razvoda.

Iako je Ivan ponovo oženjen i sa sadašnjom suprugom ima malo dijete Staša je prisutna u njegovom životu a kako je sam izjavio u jednom intervjuu sa bivšom suprugom se čuje skoro svaki dan a i viđaju se redovno te se dogovaraju oko svega što je vezano za Stašu koja je sada već  djevojka i krenula je tatinim stopama i počela je da se bavi javnim poslom, odnosno glumom.

Preporučujemo