OVO JE HIT! NI CECA, JECA, NI PRIJA NISU BILE SAVRŠENE PRE OPERACIJA! Krenuće vam suze kada vidite REALNE SLIKE: Brdo operacija – DRUŠTVENE MREŽE USIJALE (FOTO)

0

U nastavku današnjeg članka malo se posvećujemo domaćim zvezdama koje su definitivno se promenile u odnosu na onaj period kada su tek počinjale sa svojim karijerama. Svakako, da je to i više nego normalna stvar, jer su danas itekako dobro zaradile, pa je normalna stvar da su puno uložili u sebe, a u svakako svakako da prednjače puno više žene u odnosu na muškarce. 

Ono što je i više nego zanimljivo jeste to, da su generalno svi uradili zube, jer je sada trend u svetu da svaka poznata osoba ima holivudski osmeh, koji košta jako puno, i ne može ga baš svako sebi da priušti. Primera radi, dovoljno je samo da pogledamo Radu Manojlović, koja je imala živu katastrofu u vilici, ali danas kada je pogledate sve će da vam bude jasno. Daara bubamara i Maja Berović su također na listi, a definitivni pobednik je Ceca Ražnatović, koja je čak 3 puta do sada radila zube.

 

Preporučujemo