Savjeti

OVO JE FANTASTIČNO! ŽENA OTKRILA TRIK KAKO DA OČISTITE MADRAC OD ŽUTIH I SMEĐIH MRLJA: Treba vam samo ovaj sastojak, BIĆE KAO NOV

Vjerovatno ste svjesni da su mrlje na madracu nešto što se nikako ne može izbjeći, ma koliko se vi trudili održavati  čistu površinu i bjelinu madraca.

Bijela površina će vremenom požutiti zbog znoja i tjelesnih ulja koja se izlučuju za vrijeme spavanja. Ali, jedna žena smatra da je pronašla najbolji mogući način čišćenja madraca. Za to vam treba samo jedan proizvod, a to su tablete za čišćenje proteza, piše The Sun.

Jedna žena iz Australije podijelila je fotografije prije i nakon čišćenja madraca na Facebooku. Pomoću te slike pokazala je sjajan učinak svog neobičnog trika. Madrac je bio potpuno prekriven smeđim i žutim mrljama, ali ona ih je uspjela očistiti ovim neobičnim proizvodom koji je očito vrlo učinkovit za čišćenje.

Kaže da je koristila 250 mililitara vode i dvije tablete za čišćenje proteza, nakon čega je dobivenu smjesu sprejala na madrac, nakon čega je koristila fen da sve to osuši.

Kazala je da je ovaj postupak nekoliko puta ponovila na mjestima gdje su postojale mrlje i da je madrac sušila na suncu par sati.

Uz ove sjajne rezultate, ne čudi što su bili oduševljeni svi koji su vidjeli ovu sliku na društvenim mrežama.

“Sjajno! Pokušat ću ovo odmah. Hvala na dijeljenju” – napisao je jedan korisnik u komentaru. “O moj Bože! Ovo je sjajno, to moram probati” – složio se drugi korisnik, u komentarima koji su napisani na ovoj slici.

Šta vi mislite o ovom neobičnom triku? Hoćete li ga isprobati? Možda vam i pomogne, nikada se ne zna. Ovoj je ženi uspjelo. Ostanite i dalje sa nama.

Oglasi – Advertisement