Ova godina nije počela dobro kada je u pitanju karijera najboljeg tenisera na svijetu Novaka Đokovića koji se od danas opet vraća na prvo mjesto  na ATP listi. Kako je poznato zbog odluke da ne želi da se vakciniše Novaku je onemogućen ulazak u mnoge države u kojima se igraju turniri pa je tako do sada učestvovao samo na jednom koji je održan u Dubaiju i u kojem je ispao u četvrtfinalu.

Mnogi misle da je ovo i kraj njegove karijere ali se ipak pravila oko ulaska u zemlje kada je u pitanju epidemiološka situacija stalno mijenjaju pa ostaje da se vidi šta će se dešavati u budućnosti. Njegove roditelje Srđana i Dijanu kao i braću javnost poznaje ali njegovu taštu odnosno majku njegove supruge Jelene nismo imali priliku često gledati u javnosti.

Vera i Miomir Ristić su jako ponosni na svoju kćerku ne zato što se udala za Novaka i najveća mu je podrška, nego zbog njenih ličnih uspjeha koje pravi vodeći Fondaciju Novak Đoković. Skoro nikada se nije u medijima pisalo u kavom su odnosu Jelenini roditelji sa Novakom jer je uvijek pažnja bila usmjerena prema odnosu Jelene i Novakovih roditelja a sada se saznalo da je Vera čini se bolja tašta nego što je Dijana svekrva, jer je uvijek otvoreno podržavala ne samo svoju kćerku nego i Novaka a na brojim mečevima ona ga je bodrila iz prvih redova.

U Srbiji Jelenina majka i nije na dobrom glasu jer se zalagala za izgradnju mini hidroelektrana  kao direktor energetske kompanije smatraju je osobom koja je aktivno učestvovala u zagađenju ekološkog sistema.

 

Preporučujemo