Ovo je dio tijela koji otkriva tačnu dužinu muškog ponosa, OVO NIKO NIJE ZNAO! MUŠKARCI, NEMA VIŠE MULJANJA, SADA SE SVE ZNA!

0

Poznata je svima fraza da se neko prvo treba upoznati, a onda donositi sud o toj osobi. Međutim, kada je u pitanju ponos muškaraca, vjerujte da mnoge žene to rade.

Pošto nije baš pristojno da zavirite nekome u donji veš, mnogi su tražili neke načine kako saznati informacije o muškom ponosu, neke žene su jednostavno otvorene, pa otvoreno gledaju u međunožje muškaraca. Ima i onih koji su gledali palčeve ili stopala muškaraca i na taj način računale kolika mu je dužina. Istina je da trebate podignuti glavu da biste otkrili to što vas interesuje.

Ovo su otkrili stručnhjaci u Japanu.Rezultati su stigli prošli mjesec, a za potrebe istraživanja, naučnici su tražili paralelu između veličine nosa i veličine ponossa kod odraslih ljudi u Japanu. Muški organ se mjerio u erekciji, a nos po dužini i širini, i došli su do zaključka da je veličina muškog ponosa kao nečiji nos. Došli su do zaključka da muškarci koji imaju kraći nos, u prosjeku imaju ponos dug 10 cm. Ali ukoliko je nos dug, ponos može biti i do 13,5 cm.

Preporučujemo