OVO je čudesni ruski lijek koji čisti pluća i bronhije… PROVJERENO RADI! Pravi se od nekoliko sastojaka koje sigurno imate u kući…

0

Danas je izuzetno teško pronaći pravi lijek za čišćenje pluća, a ona se ponašaju kao spužva, filtriraju svašta od zagađenog vazduha, preko cigareta. Jednom ako se zamaste plućne alveole, potreban je poseban lijek koji će moći sanirati problem.

Postoji jedan domaći lijek koji može pomoći da se ovaj organ pročisti. Također je djelotvoran kod pušačkog kašlja. A ono što će vam biti potrebno jeste: 1 kašika jabukovog sirćeta, manji komad svježeg korjena đumbira, 1 kašika meda i 1 kašika kokosovog ulja. Priprema je sljedeća: Isjecite đumbir na komade i stavite jednu čašu vode, prokuhajte i ostavite da se ohladi. Ako vam je jak kašalj, dodajte kokosovo ulje, jabukovo sirće i med, a ovu količinu odmah popijte. Možete poptii kada god osjećate otežano disanje. Također, čaj od rosulje ima ljekovito dejstvo. Trebate znati da ovaj čaj ima gorči ukus, pa u njega možete dodati malo meda. Da biste pojačali efekat, možete da dodate i nekoliko kapi estrakta ehinaceje.

Preporučujemo