OVO JE BILA DŽEJEVA POSLJEDNJA ŽELJA- Kum otkrio ko će sve svirati na sahrani i uz koju muziku je DŽEJ želio da ga isprate (FOTO)

0

Zoran Jagodić Rule, je bio kum pokojnog popularnog pjevača Džeja Ramadanovskog, a sada je za medije otkrio da će na sahrani biti ispunjena Džejeva jedna velika želja, a to je da mu na grobu zasvira 50 violina. Sahrana Džeja Ramadanovskog će biti obavljena u petak, 11. decembra u 14 i 30 časova i to u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu,a sve pripreme oko sahrane obavlja pjevačeva porodica kao i kum Zoran, a on je novinarima otkrio još neke stvari na ovu temu:

” Čujem se sa ćerkama njegovim, Marija je sa mamom, Ana je kod kuće. Prolaze dani, nema ga da se javi i sve nam je teže. U kafiću smo na Dorćolu, dolaze ljudi, prijatelji, sve je vijest pogodila mnogo. Porodica i ja se bavimo sahranom, sređujemo sve što treba. Imao je želju kad umre da mu na grobu zasvira 50 violina, htio je tu muziku 60-ih. Pokupili smo sve muzičare, ispratiti ćemo ga baš kako je zamislio i kako dolikuje”

Podsjećanja radi, popularnom pjevaču Džeju Ramadanovskom je u nedjelju pozlilo u njegovom stanu, u kojem se nalazio u strogoj izolacije zbog pandemije korona virusa, jer je bio rizična skupina, zbog svoga zdravstvenog stanja. Hitna pomoć je brzo stigla na lice mjesta, te je odmah započela i reanimaciju, ali uprkos svim naporima ljekara, pjevač je ipak preminuo. Inače, Džej je prije tri godine imao operaciju na srčanim zaliscima u Beču, i tada su mu doktori rekli da mora da strogo vodi računa o svojoj ishrani i da vodi zdrav život. Iza njega su ostale neutješne njegove kćerke Ana i Marija, kao i bivša supruga Nada

 

Preporučujemo