OVO JE 18 GODINA MLAĐA SUPRUGA ĐORĐA DAVIDA: Imaju ćerku, ali ne žive zajedno! SAD JE OTKRIVEN I RAZLOG! (FOTO)

0

Đorđe David iako se godinama unazad bavi muzikom je široj javnosti postao poznat nakon što je postao član žiiria u najpopularnijem muzičkom takmičenju u regiji Zvezdama Granda. Iako je roker i mnogi su se pitali da li će se uopšte uklopiti u ovo okruženje on se snašao kao riba u vodi i postao je mnogima omiljen lik.

Kada je u pitanju njegov privatni život Đorđe je oženjen sa 18 godina mlađom Anom Mirčetić koja mu je rodila i kćerku koju su nazvali Staša. Mnoge je začudilo kada se saznalo da oni ne žive zajedno i da je David sam u jednom stanu dok mu supruga i kćerka žive u drugom i pojavile su se špekulacije da je njihov brak u krizi.

Međutim muzičar je u jednom intervjuu rekao kako je među njima sve u najboljem redu te kako svoju suprugu voli najviše na svijetu ali da su trenutno okolnosti takve da moraju da žive razdvojeno dok ne uspiju da riješe zajednički stambeno pitanje. O svojoj supruzi je rekao kako je ona njemu poklonila svoju mladost i kako se nada da će mu u budućnosti pokloniti i svoje najbolje godine koje su pred njom posebno zato što je on spram nje starac obzirom da je stariji 18 godina.

Koliko voli svoju suprugu pokazuje i činjenica da je čak dva albuma izdao na njen rođendan a na pitanje kako njihova veza opstaje Đorđe je rekao da je razlog taj što nisu potpisali nikakavv papir jer smatra da je ta forma prevaziđena i samo opterećuje. On je rekao i kako zna jako puno parova koji su se ludo voljeli ali im je nakon stupanja u brak sve krenulo nizbrdo.

Preporučujemo