OVO JE 17 GODINA MLAĐA SUPRUGA VOJE NEDELJKOVIĆA, OŽENIO SE U PAPUČAMA! Zove se Maja i doktorica je, EVO KAKO IZGLEDA (FOTO)

0

Sve poznate ličnosti iz svijeta estrade vole promovisati svoje supružnike i pokazati u kakvom raskošu žive. Ali uvijek imamo neki izuzetak, a jedan od njih je popularni voditelj Voja Nedeljković, koji svoj privatni živott čuva daleko od očiju javnosti.

Njegovu suprugu skoro još niko nije vidio, znaju samo najbolji prijatelji i rodbina. Već dugi niz godina je u braku sa doktoricom Majom, koja je mlađa od njega 17 godina. Oni uživaju u svojoj ljubavi, a nasmijani voditelj se ne ustručava da pokaže svoju ljepoticu. Jednom prilikom je Voja ispričao publici da je svoju suprugu upoznao na Trećem kanalu gdje je i sam radio, a sudbina ih je sasvim slučajno spojila u jednoj drugoj emisiji.

“Kada je Maja ostala u drugom stanju, nismo bili po principu da pravimo svadbu, stavili smo potpise na papir i počeli zajedno živjeti”- rekao je Voja. Budući da su se vjenčali 7. augusta, a sin Đorđe se rodio 10. istog mjeseca. Naime, još jedna zanimljivost je da je Voja došao na vjenačanje u papučama.

Preporučujemo