OVO DO SADA NIJE VIĐENO! Predsjednik Srbije kod Branka Kockice u emisiji! OBJAVLJEN SNIMAK STAR 44 GODINE! – EVO ŠTA JE VUČIĆ JOŠ TADA GOVORIO (VIDEO)

0

Poznato je da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić jedan od najmoćnijih političara u cijeloj regiji, tako da je sve vezano uz njega veoma zanimljivo i medijima i javnosti, ai on sam voli da se što češće pojavljuje u medijima i da ističe sve svoje rezultate i ono na čemu je radio i sprovodio. Pa se tako zna da je on još u osnovnoj školi, kao učenik škole ”Branko Radičević” na Novom Beogradu u nekoliko navrata učestvova u nekim TV emisijama, pa se tako pojavio i u emisiji kod Branka Kockice, a sada se pojavio i snimak kojeg javnost do sada nije imala prilike da vidi.

U emisiji Branka Kockice koja je imala naziv” Knjiga” govorilo se o značaju čitanja, a te . sada već davne 1976. godine u emisiji je učestvovao i sadašnji predsjednik Srbije koji je tada bio đak prvak, i to je bilo jedno od njegovih prvih pojavljivanja na televiziji, a to je danas postala sasvim normalna stvar (na snimku se pojavljuje u 14:24 minutu). Sam Branko Kockica je još prije novinarima priznao da predsjednika Vučića nije prepoznao iz svoje emisije kada ga je godinama kasnije susreo:

”Jedva sam ga prepoznao. Onomad sam bio prilično krupniji od njega, a sad je prilično krupniji on” – rekao je tada Milićević. Predsjednik Vučić je tokom osnovne škole u nekoliko navrata učestvovao u snimanju emisija sa Brankom Kockicom, a jedan od snimaka je nastao i na manifestaciji Radost Europe, a tada je Aleksandar, koji je imao 13 godina razgovarao sa novinarima te je otkrio šta je najviše zanimalo njegove vršnjake iz Austrije koji su bili gosti na toj manifestaciji. Spomenuo je i Crvenu Zvezdu te kako su njegova i ekipa iz Austrije odigrali prijateljsku utakmicu i kako je njegov tim pobijedio, ali da su nakon utakmice ipak ostali dobri prijatelji.

 

 

Preporučujemo